Nordic Tankin Oulun yksikkö jatkaa toimintaansa

Yrityksen toimiva johto yhdessä oululaisen teollisuusvaikuttaja Eero Koskelaisen ja uuden toimitusjohtajan kanssa ovat ostaneet Nordic Tank Oulu Oy:n liiketoiminnan. Jatkamme kemikaali- ja elintarvikesäiliöiden suunnittelua ja valmistusta maantiekuljetuksiin samoissa tutuissa tiloissa.


Toimitamme jatkossakin asiakkaillemme samat laadultaan ylivoimaiset tuotteet - kaluston, joka ei petä karuissakaan pohjoisen olosuhteissa. Korjaamomme puolestaan palvelee joustavasti ja tehokkaasti niin vaativissa muutos- ja vauriokorjaustöissä kuin alustanvaihto- ja huoltotehtävissäkin. Palvelukseemme on palannut sama ammattitaitoinen henkilökunta, joka aikaisemminkin palveli Teitä.


Tavoitteenamme on palata Suomen ja Skandinavian suurimmaksi säiliöperävaunu- ja päällirakennetoimittajaksi ja ylläpitää asiakkaidemme luottamus meihin laadukkaana ja luotettavana yhteistyökumppanina, jolla palvelu pelaa. Päämarkkina-alueemme tulee olemaan alkuvaiheessa Suomi, Ruotsi ja Norja, mutta lähitulevaisuudessa Nordic Tank pyrkii laajentamaan niin tuotevalikoimaansa kuin toiminta-aluettaankin.